Tel: + 86-21-38226566 [Email protegido]

Língua

  • Inglês
  • Arabic
  • espanhol
  • Russa
  • French
  • vietnamita
  • Indonesian
  • Portuguese
bandeira
Home » Produtos » Crushing equipment
  • //www.atairaccrusher.com/img/yd_series_mobile_crushing_station.jpg
  • YD series mobile crushing station

YD series mobile crushing station

YD series mobile crushing station is combined with the raw material silo, rod feeder, coarse crushing equipment, multi-layer vibrating screen, medium crushing equipment, fine crushing equipment, mobile belt conveyor, sand washing machine, electrical control system. It is mainly used in highway, railway, metallurgy, mining, building materials and other industries which need removal of the crushing and screening operations.

Entre em Contato

  • Introdução de produto
  • características do produto
  • Especificação técnica
  • Perguntas frequentes
  • MENSAGEM
Descrição do Produto

YD series mobile crushing station is combined with the raw material silo, rod feeder, coarse crushing equipment, multi-layer vibrating screen, medium crushing equipment, fine crushing equipment, mobile belt conveyor, sand washing machine, electrical control system. It is mainly used in highway, railway, metallurgy, mining, building materials and other industries which need removal of the crushing and screening operations.

Garantia
100% brand new when leaving the factory. The seller guarantee quality of the machines (excluding wearing parts)for a period of one year from the date of trial run finish under our technician's guidance, but not exceed 15 months from date on which machine leaves the factory.


características do produto

Características:
Adopt standard tire-type axle and traction steering axle, which is easy for road transport and transitions.
It can be configured as a three-stage crushing and screening system combined with coarse crushing unit, medium crushing unit and fine crushing unit according to different project requirements. It can also be operated independently by a single unit.
Each crushing unit has the features of light weight, short length, high adaptability, strong mobility, which is easy to move and flexible combination.
Equipped with high performance, high efficiency, multi-function special vehicle equipment, high capacity, high efficiency and reliable performance.
Complete auxiliary and fast installation can ensure fast operation after power connection.
Operation and control is simple, which can be single-stage integrated operation control , also can be multi-stage chain control.

Especificação técnica

configuration and selection

Modelo

YD-60

YD-100

YD-150

YD-200

YD-300

Grain Size(mm)

0-40

Capacity(t/h)

60-80

80-100

100-150

150-200

200-350

Coarse Crushing

Alimentador

ZSW300*85

ZSW380*95

ZSW420*110

ZSW450*120

ZSW500*130

Equipamento

ASD3020

ASD3625

ASD4230

JC110

JC125

Medium Crushing

peneira vibratória

3YA1545

3YA1860

3YK2160

3YK2460

3YK2475

Equipamento

Soft Rock

PFS1110

PFS1310

PFS1313

PFS1315

PFS1320

Hard rock

GPY100MF

GPY100EC

GPY100S

GPY200S

GPY300S

Fine Crushing

peneira vibratória

3YA1536

3YK1545

3YK2160

3YK2460

3YK2475

Areia que faz a máquina

VSI-700

VSI-850

VSI-850

VSI-1000

VSI-1200

Equipamentos auxiliares

Vehicle belt conveyor, mobile belt conveyor, iron separator , electrical control can be designed according to system requirements.

Perguntas frequentes

1. Can you give me a solution and quotation?
Answer: Of course. Please give us information about your project in order to quote for you accurately such as, the capacity ? (100t/h, 150t/h, 200t/h......) the raw material ?(limestone, cobble, pyrite, granite, basalt......) hardness?(soft stone or hard stone……)maximun feed size ?(300mm,400mm,500mm......)output size ? (0-5mm,5-8mm,8-15mm,15-25mm......) the usage of final products ? (for railway, road construction, building......) We supply for you single equipment or key project ?

2. Which stone is hard ? Which stone is soft ?
Answer: These stone are hard usually such as granite, basalt, cobble, etc. These stone are soft usually such as limestone, dolomite, gypsum, etc. Your company can give us analysis report about raw material in order to supply suitable equipment for your company.

3. How about the shape of aggregate manufactured by your company’s crusher?
Answer: The shape of aggregate has something to do with design of crusher. The shape also has something to do with design of complete stone production line. Our engineers will design complete stone production line based on raw material. The shape of aggregate will be cube which is better compared to other companies.

4. What’s the after sale service of your company?
Answer: The construction drawings of foundation will be supplied for our clients. What’s more, we will supply installation service, workers training service, etc.

5. Can you supply wear resistance parts for us if we buy your company’s products?
Answer: We have two our own casting factories. We can supply enough wear resistance parts for our clients in order to guarantee machine operation. Please give us the drawings of wear resistance parts if the equipment isn’t manufactured by my company. We can manufacture the wear resistance parts based on the drawings.

6.Should we have the diesel generator for the stone production line?
Answer: The plant should have diesel generator if working site is far from city centre.
Commercial power can’t be supplied.

7.Can your company’s equipment be used here because our country is more than 4000 meters height above sea level.
Answer: Our machine can be used in your company. Please tell the information to our sales managers so that we can choose high level motor.

8.It is very cold in winter in my country. Can your company’s equipment be used here because of that temperatures can reach less than minus 10 degrees.
Answer: Of course. Our equipment adopts XYZ-G lubrication and temperature control system.

9.It is very hot in summer in my country. Can your company’s equipment be used here because of that temperatures can reach more than 50 degrees.
Answer: Of course. Our equipment adopts XYZ-G lubrication and temperature control system.

Contato

Menu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!